Over mij

Ik woon in Nootdorp in de regio Haaglanden, samen met mijn partner Carla en twee katten Amy en Kootje. Ik heb 2 prachtige volwassen dochters, Femke studeert nog in Leiden, Roanne werkt al een aantal jaar als Fysiotherapeute in Breda.

Ik ben van Indische komaf, mijn ouders zijn in 1960 met de Johan van Oldebarneveld van Surabaja (Java) naar Nederland gevaren. Ik ben deels in de tropen (Jamaica & Curacao) opgegroeid waar ik een fijne jeugd heb gehad. Mijn ouders hebben totaal bijna 30 jaar op Curacao gewoond. Zelf heb ik van 2004 tot met 2005 een tweede keer op Curacao gewoond en gewerkt en ik heb een warme band met Caribisch Nederland. We gaan regelmatig naar Curacao voor vakanties en vrienden weer te zien.

Ik ben een bescheiden, no nonsens, scherp van geest (al zeg ik het wel zelf :-), kritisch, veelzijdig en behulpzaam mens met een warme band met familie en vrienden. Mijn hobby’s en prive bezigheden varieren behoorlijk in de tijd, vaak kan ik maanden ergens in opgaan, daarna wijd ik mijn tijd weer aan iets anders. Daarom vind ik de afwisseling van interim werk ook zo leuk.

In mijn vrije tijde reis ik veel, ik help andere mensen met allerhande klusjes, ik lees graag, ik werk met mijn handen aan mijn huis of motor en rij natuurlijk ook op mijn motorfiets, een BMW R1200RT LC uit 2018. De motorfiets wordt, als het even kan, ook voor woon werk verkeer gebruikt om files te vermijden. In de regio Haaglanden verplaatsen we ons het liefst met de fiets of met de tram.

Ook het maken van (drone en onder water) fotografie, reparatie en restauratie van vintage hifi apparatuur, het duiken met perslucht (in de tropen) zijn passies van mij. Alle fotografische content op de website heb ik zelf gemaakt. Ook duurzaamheid vind ik erg belangrijk, het verduurzamen en automatiseren van mijn huis is iets wat ik heel leuk vind om te doen. Bovendien werk ik als vrijwillig reparateur bij het Repair Cafe in Nootdorp, in het weekend brengen mensen allerhande spullen, meubilair en apparaten om die samen met een reparateur te weer nieuw leven in te brengen.

Verder heb ik de droom om ooit mijn sportvliegbrevet te halen, de theorie heb ik al behaald maar is tijdens Corona verlopen. Wellicht zal ik mijn praktijk lessen en het opnieuw doen van de theorie in de toekomst nog eens oppakken, voor nu richt ik mijn tijd en aandacht op andere zaken, zoals GillPro Recruitment verder uitbouwen.

Ik besteed veel tijd aan vak ontwikkeling voor recruitment, maar ook aan het zoeken en testen van de nieuwste tools voor recruitment en productiviteitsverbetering. Momenteel heeft AI mijn warme interesse en ik werk met AI toepassingen zoals ChatGPT of MidJourney voor het verbeteren van tekst of vervaardigen van unieke plaatjes.

Ik leer graag nieuwe dingen en vind het leuk om techniek of it vraagstukken uit te zoeken, zoals deze website, die ik zelf gemaakt heb met WordPress. Eerst gebruikte ik een ander pakket om de site te maken, liep tegen een Cloudfare probleem aan, dat heb ik opgelost. Uiteindelijk mijzelf WordPress aangeleerd en www.GillPro.nl is mijn eerste bescheiden poging. Het SEO gedeelte moet ik nog verder aanscherpen alsmede de layout en de inhoud. Ik zal de GillPro site ook regelmatig updaten en bijwerken.

dji_fly_20221009_141440_420_1665318287383_photo
dji_fly_20221009_141740_458_1665318281970_photo
dji_fly_20221029_121508_607_1667038688718_photo
previous arrow
next arrow