Wat is mijn werkwijze?

Als zelfstandig gevestigde IT recruiter heb ik mij gespecialiseerd in IT Infra functies, Cyber Security & SW Development rollen. Omdat ik sterk gespecialiseerd werk heb ik voor meeste kandidaten binnen mijn doelgroep altijd wel een leuke vacature bij een passende organisatie in mijn portefeuille. Ik werk met een bescheiden wervingsfee, waardoor de drempel laag is voor organisaties om een vacature exclusief bij mij uit te zetten. Vraag mij naar mijn gunstige voorwaarden!!

Ik werk kandidaat gedreven, ik plan een ambitie gesprek met jou, tijdens dat gesprek kijken wij samen welke rol, arbeidsvoorwaarden, regio(s) en welke organisatie(s) het best passen bij jouw wensen. Ik zal ook aangeven of jouw eisenpakket reëel is in de huidige arbeidsmarkt.

Omdat ik in een niche van de IT Recruitment arbeidsmarkt werk is de kans groot dat ik jou aan jouw droombaan kan helpen bij een organisatie die bij jou past. En…dat ik een organisatie help bij het vinden van de ideale kandidaat voor hun vacature(s).

Opdrachtgevers

Ik kan uw organisatie op verschillende manieren helpen:

 • Advisering
  • Bedrijven en organisaties help ik met vinden van de juiste propositie naar de arbeidsmarkt toe, en het vormgeven van een efficiënte en effectieve arbeidsmarkt communicatiestrategie om de doelgroep te bereiken die men wil aantrekken.
 • Werving & Selectie
  • Met mijn klanten doe ik een organisatie en vacature intake, wat voor soort kandidaat u zoekt voor uw vacature(s), wat kunt u bieden aan de arbeidsmarkt, wat is uw propositie, uw EVP, wat zijn de arbeidsvoorwaarden, hoe ziet een dag uit eruit bij uw bedrijf of organisatie? Daarna bepalen wij samen de wervingsstrategie hoe uw het best de ideale kandidaat kunt aantrekken. Ik werk met een bescheiden wervingsfee van 15% van het bruto jaar salaris, waardoor de drempel laag is voor organisaties om een vacature exclusief bij mij uit te zetten.
  • Ik werk samen met veel andere gespecialiseerde zelfstandig recruiters, waardoor ik ook opdrachten buiten mijn vakgebied kan aannemen opdrachten met een groter volume of complexiteit.
 • Detachering
  • Ik heb een samenwerkingsverband met een middelgrote pay rolling organisatie, dus u kunt kandidaten ook bij mij inhuren, in loondienst of als zzp’er.
 • Interim Corporate recruitment
  • Ik beschik over een enorme trackrecord bij Corporate en Overheid organisaties, ik heb verschillende opdrachten uitgevoerd waar ik telkens een andere wervings strategie moest bedenken en uitvoeren. U kunt mij inhuren voor strategische, tactische of operationele recruitment rollen. Ik werk resultaat gedreven, ik ben constant bezig nieuwe technieken en tools te zoeken en meet bij elke opdracht mijn performance.

Kandidaten

Ik kan jou op diverse wijzen ondersteunen:

 • Coaching & advisering
  • Ik kan jou helpen jezelf optimaal te presenteren middels een top CV, LinkedIn Profiel, motivatie brief. Verder coach ik jou om het verschil maken tijdens het sollicitatie interview. Waar sta je nu, waar wil jij heen en wat geeft jou de energie om je te onderscheiden van anderen?
 • Jouw droombaan vinden
  • Ik werk kandidaat gedreven, ik plan een ambitie gesprek met jou, tijdens dat gesprek kijken wij samen welke rol, arbeidsvoorwaarden, regio(s) en welke organisatie(s) het best passen bij jouw wensen. Ik zal ook aangeven of jouw eisenpakket reëel is in de huidige arbeidsmarkt. Omdat ik in een niche van de arbeidsmarkt werk is de kans groot dat ik jou aan jouw droombaan kan helpen bij een organisatie die bij jou past. Je kunt ervoor kiezen om direct bij de klant in dienst te treden (W&S), als zzp’er voor de klant te werken of middels een detacherings-contract te werken.
DSC02322
DJI_0696
IMG_0463
IMG_0592
previous arrow
next arrow