Ronald Gill

RONALD GILL

ICT Recruiter

Ik ben een ondernemend mens.  Ik ben van Indische origine maar opgegroeid in Jamaica, Curaçao en Nederland.  Ik houd van verre vakanties naar o.a. de Caribbean en het Verre Oosten. Ik besteed veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling en groei.  Naast mijn werk besteed ik aandacht aan mijn 2 dochters en mijn partner. Mijn hobby’s zijn motorrijden en zweefvliegen. Verder ben ik lid van de pr-commissie van de Zweefvlieg Club Rotterdam.

MET AANDACHT, ERVARING EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING DE JUISTE ICT PROFESSIONAL OP DE JUISTE PLEK!

Ronald Gill – ICT recruiter

Begin negentiger jaren ben ik als recruiter in de uitzendbranche (Content Beheer) begonnen. Met de voeten in klei, bij een onderneming waar je leert hoe je met aandacht, kwaliteit en gedrevenheid succesvol kunt zijn.

Rond 1995 was ICT booming business en maakte ik de overstap naar de ICT-detacheringsbranche. Als je resultaten boekt als ICT recruiter  met het acquireren van opdrachtgevers én het plaatsen van kandidaten, word je al gauw opgemerkt.

Zo ben ik bij de United Services Group (USG) gekomen. Voor deze organisatie heb ik een Unix/Linux business unit opgericht. Het acquireren naar opdrachtgevers en het vinden van passende ICT professionals was ook hier een leuke uitdaging.

Ik heb bewust gekozen om een periode bij klanten -in house- als recruiter te werken.  Als Corporate ICT Recruiter kon ik mij 100% richten op het binnenhalen van kandidaten. Mijn sales ervaring kon ik goed toepassen bij het onderhandelen en sparren met line-managers en HR. Corporate recruitment heb ik gedaan voor o.a. ABN-AMRO, Netpro Caribbean, BT professional Services, CAK, Compuware en European Container Terminals.

De afgelopen 5 jaar was ik Accountmanager en ICT Recruiter bij het beursgenoteerde, Franse ICT bedrijf Groupe Open.

Met mijn uitgebreide en courante netwerk van interessante opdrachtgevers en ervaren professionals zorg ik voor een optimale match.

Lees hier meer over de Gillpro werkwijze.