Gillpro uitgangspunt

GillPro Recruitment heeft geen professionals is vaste dienst. Ieder project of vacature is maatwerk. Voor elke vraag maak ik een unieke match met de juiste professional. Ik maak gebruik van mijn netwerk en alle beschikbare (online) wervingsbronnen. Geselecteerde professionals kunnen worden ingezet op volgende manieren:

 • Werving en selectie, middels een vaste eenmalige vergoeding,
 • Op tijdelijke basis met een scherp uurtarief op basis van het maandsalaris,
 • Op free lance basis middels een vaste scherpe marge per uur.

GillPro Recruitment gaat voor 100% match, maatwerk contracten en een transparante werkwijze. Daarbij staan opdrachtgevers én  professionals op een (gedeelde) eerste plaats. Mijn doel is beide partijen te helpen succesvol te zijn, middels hoogwaardige ICT Recruitment diensten.


SEARCHING VOOR TIJDELIJKE EN VASTE MEDEWERKERS

Gillpro recruitment hanteert een pragmatische en doelgerichte aanpak. Deze is gericht op actief werkzoekenden en op passieve kandidaten. Ik gebruik meerdere ‘hiring sources’ tegelijk, en,  indien nodig, schakel ik betrouwbare business partners of ZZP’ers in. Ongeacht de bron, hanteer ik dezelfde selectiecriteria die ik samen met mijn opdrachtgever opstel.

Tijdens het opstellen van het kandidaten profiel inventariseer ik niet alleen de gewenste harde eisen en ‘soft-skills’, maar omschrijf ik ook op welke wijze de nieuwe medewerker in het team en de cultuur van organisatie kan passen.
Met het functieprofiel als uitgangspunt ga ik actief zoeken in mijn netwerk. Ik adverteer op verschillende beschikbare media, zoals job boards, Linkedin, Twitter en Facebook. Geschikte kandidaten worden eerst telefonisch benaderd, enthousiast gemaakt voor de vacature en gescreend.


ICT Professionals

De markt voor ICT-professionals ken ik als geen ander en ik beschik over een zeer groot netwerk van niche spelers, grote ICT-bedrijven en freelance ICT’ers (ZZP-ers). In grote lijnen hanteer ik bij een aanvraag voor een tijdelijke ICT-professional dezelfde gedegen werkwijze als bij een werving en selectie opdracht. Echter, bij een detacheringsaanvraag richt ik mij op (direct) beschikbare kandidaten en streef ik ernaar om binnen 5 werkdagen maximaal een short list met geschikte kandidaten aan te bieden.


Kandidaten voorstellen

Per vacature of opdracht stel ik een shortlist kandidaten voor. Van iedere kandidaat zijn de volgende zaken geïnventariseerd:

 • Beschikbaarheid, reistijd, inzetbaarheid.
 • Wensen t.a.v. salaris en emolumenten.
 • Twee recente referenties.
 • Toetsing diploma’s en opleidingen.
 • Inhoud van het cv.
 • Carrière wensen.
 • Motivatie voor de voorgestelde functie en de organisatie.
 • Sterke punten en zwakke punten.
 • VAR (ZZP).

Elke aanbieding wordt vergezeld van een kort kandidaten profiel waarin ik mijn bevindingen beschrijf. Tijdens de sollicitatieprocedure ondersteun ik de toekomstige werkgever en kandidaat daar waar nodig. Met regelmaat dagen breng ik de opdrachtgever op de hoogte van de voorgang van het recruitment proces, Na een succesvolle plaatsing blijf ik de IT-professional begeleiden en plan periodieke evaluaties met de opdrachtgever in om de kwaliteit van de plaatsing te waarborgen.

 • Voor werving en selectie opdrachten berekent Gillpro een éénmalig fee. Dit percentage is afhankelijk van de zwaarte van de functie en varieert van 18% tot 25% van het bruto-jaar inkomen.
 • Voor bemiddeling van freelance IT professionals bereken ik 10% van het uurtarief per gewerkt uur, voor de duur van het project. Bij de plaatsing van een IT specialist op pay rolling basis hanteer ik transparante en concurrerende uur tarieven op basis van het bruto maand salaris.

Gillpro werkt op no-cure no-pay basis.

Laten wij samenwerken.

CONTACT OPNEMEN